Hvem blir årets fabelaktige formidler?

Har du kollegaer som har utmerket seg med fabelaktig formidling i norskfaget? Til høsten er det igjen mulig å nominere til Kopinors pris for fabelaktig formidling.

Bente Åshild Halvorsen Jentoft og Kristin Follesø Egeland mottok Kopinors pris for fabelaktig formidling 2015. Her sammen med Kopinors adm. direktør Yngve Slettholm og juryens leder, Ann Britt K. Berlin. Til høsten åpnes det for nominasjoner til ny pris.
Bente Åshild Halvorsen Jentoft og Kristin Follesø Egeland mottok Kopinors pris for fabelaktig formidling 2015. Her sammen med Kopinors adm. direktør Yngve Slettholm og juryens leder, Ann Britt K. Berlin. Til høsten åpnes det for nominasjoner til ny pris. Trond Smith-Meyer

Vi ser etter kandidater blant norsklærere i skolen, som

  • inspirerer og motiverer sine omgivelser
  • har utvist kreativitet og pedagogiske evner alene og sammen med andre
  • gjennom sin innsats har vært med på å utvikle faget

Årets Fabelaktige formidler(e) blir invitert til et eget arrangement ved utgangen av året og får overrakt en pris på 150 000 kroner.

Kopinors pris for fabelaktig formidling er tidligere utdelt to ganger. I 2014 fikk Stine Eidsør ved Hommelvik ungdomsskole prisen. Juryen fremhevet blant annet følgende: «Med kreativitet, stort engasjement og pågangsmot har hun klart å skape en endrings- og delingskultur ved egen skole, og sørget for både utvikling og revidering av undervisningen i faget.»

I 2015 ble Bente Åshild Halvorsen Jentoft og Kristin Follesø Egeland fra Sandeåsen skole tildelt prisen for «den faglige og personlige innsatsen som er gjort over tid, systematisk innsats og inspirerende tiltak som gjør lærere til fabelaktige formidlere.»

Nominasjon kan foretas i eget skjema på Fabelaktig formidlings nettsider fra 1. september og frem til 2. oktober 2016.