Nominasjonen til prisen for fabelaktig formidling er i gang

Har du kollegaer som har utmerket seg med fabelaktig formidling i norskfaget?

Kopinors pris for fabelaktig formidling utdeles for fjerde gang.
Kopinors pris for fabelaktig formidling utdeles for fjerde gang.

Nå kan du bli med å nominere til Kopinors pris for fabelaktig formidling. Vi ser etter kandidater blant norsklærere i skolen, som

  • inspirerer og motiverer sine omgivelser
  • har utvist kreativitet og pedagogiske evner alene og sammen med andre
  • gjennom sin innsats har vært med på å utvikle faget

Prisen er på 150 000 kroner og tildeles ved utgangen av året.

Prisen

Kopinors pris for fabelaktig formidling er tidligere utdelt i 2014, 2015 og 2016. Årets fabelaktige formidler(e) blir invitert til et eget arrangement ved utgangen av året og får overrakt en pris på 150 000 kroner

Juryen består av Karianne Skovholt (Landslaget for norskundervisning, LNU), Erling Barlindhaug (KS), Ann Britt K. Berlin (Utdanningsforbundet), Tore Mydland (Norsk Pedagogisk Dataforening) og Hege Lunde (Kopinor).

Nominasjon skjer på dette skjemaet frem til 31. oktober 2017:

Kopinor og Fabelaktig formidling

Kopinor representerer opphavsmenn og utgivere. Gjennom avtaler om kopiering og digital bruk legger vi til rette for gode løsninger for bruk av innhold, ikke minst innen skole og utdanning.

Gjennom Fabelaktig formidling ønsker vi å inspirere til god formidling og bygge kunnskap om sammenhengen mellom opphavsrett og skapende virksomhet. Prosjektet er for en stor del finansiert av Kopinors formidlingsfond og er utviklet i dialog med Utdanningsforbundet, KS, lærerutdanningen og enkeltlærere. I år deles prisen ut i samarbeid med Landslaget for norskundervisning (LNU).

Kontakt

For spørsmål angående nominering, kontakt Ida Lillefjære, telefon 23 10 74 46, epost: fabelaktig@kopinor.no.